amiraali@kaleviojanen.fi

Kalevi Ojanen


kalevi.ojanen@hotmail.fi

Kalevi Ojanen


http://www.kaleviojanen.fi

Paina tästä

http://www.kaleviojanen.fi/pilkkikisat

(Kuvia pilkkivuosien varrelta)

Paina tästä

http://www.kaleviojanen.fi/politpyroo

Paina tästä

http://www.kaleviojanen.fi/matkatjamutkat

Paina tästä

http://www.kaleviojanen.fi/tienarinsuku

Paina tästä

http://www.kaleviojanen.fi/ojanen-kuruII

Paina tästäTienarinmäkiläisiä

Etusivu


Pitkäperjantain pilkkikisat


Politbyroo


Matin 20-vuotisjulkaisu


Kuvakimara


Tienarinmäkiläisiä


Vanhiska ja Kuru-laiva


Yleisurheilukilpailuja


Juho Kustaa Tienarin perhelomake.

Juho Ja Sanni Tienarin vanhimman tyttären Kaisan ja Jussi Keskisen hääkuvia alapuolella. Häät pidetty luultavasti vuonna 1928.

Juho ja Sanni Tienarin 10- lapsisen perheen toiseksi nuorimman Hannan ja Unto Lahti- Nuuttilan häät Tienarilla 18.6.1938. Hääkuvia alapuolella.

Kuva Juhon ja Sannin kultahäistä Tienarin pihassa 1947.

Takariviltä vasemmalta ovat Pentti ja Annikki Koskinen sylissään Marketta, Jussi Keskinen edessään puolisonsa Kaisa ja tytär Ulla Lehtola, Hanna ja Unto lahti- Nuuttila, Vilma ja Niilo Yrjölä, Elma ja Pentti Tienari, Aili Tienari, Juho Tienari ja Kerttu Tienari. Edessä Sanni ja Juho Tienari välissään Marketta Särkijärvi, Juho TIenarista oikealle ovat lapset Jorma Lahti- Nuuttila, Marja-Leena, Anja ja Risto Tienari sekä Pentti Lahti- Nuuttila.Taloustirehtööri Juho Kustaa Tienari.

Kuvassa talviurheilijat Raili, Kauko, Tauno, Kalevi ja Matti. Taunolla ja Kalevilla komeat lentäjänlakit ja Matti ilveilee karvalakki kallellaan.

Raili, Tauno, Kauko ja Aarne tulevat koulusta. Onkohan Tauno vienyt opettajalle maitoa, jotta saisi Elna Lehmukselta paremman todistuksen. Lahjontaa, jos mikä.

Kalle, Kalevi, Kauko, Matti T. ja Erja. Ojasen Matin vasen käsi näkyy kuvan laidassa ja Elmankin kasvot näkyvät. Olisikohan kyseessä vuosi 1960, koska Kaukon vasemman käden puseron hiha on koholla kellon kohdalta ja juuri vuonna 1960 saimme ensimmäiset Novus-merkkiset kellomme (Kauko ja Kalevi). Kallen ja Erjan silmät selkosen auki, muut ovat varmuuden vuoksi sulkeneet silmänsä.

Ylärivissä Tauno, Kauko, Kalevi ja Jarmo ja edessä Erja ja Veikko. Kaukolla ja Kalevilla on monessa kuvassa samanlaiset puserot. Kuvausvuosi on 1962 Juhannuksen aikaan syreenipuskien kukkiessa. Erjaa naurattaa, kun saa olla poikien kanssa poseeraamassa.

Tienarinmäkiläiset kokoontuivat nyt jo seitsemännen kerran juhlimaan, tällä kertaa Parkkuun Seurahuoneelle 13.08.2011 klo 17 alkaen. Ensimmäinen tapaaminen oli Pertin muistin mukaan vuonna 1982 Lepolassa. Tapani ja Päivi Tienari nuorempi eivät ehtineet vielä yhteiskuvaan, koska Tapani oli puimassa. He tulivat myöhemmin illalla mukaan. Erja ja Jari Tulijoki eivät päässeet juhliin ollenkaan.

Kuvassa on noin joka toisella polviparilla tienarilaista vettä polvessa. Kuvassa ovat vasemmalta lukien Matti Tienari, Mirjam Pauhe, Pirkko Ojanen, Tauno Ojanen, Raili Tupola, Veikko Ojanen, Anne Ojanen, Pertti Tienari, Heli Aaltonen, Aarne Tienari, Sirkka Tilvis, Kauko Ojanen ja Päivi Tienari vanhempi. Kuvaajana Kalevi Ojanen.

Nyt koko ''kööri'' koolla Seurahuoneen ison pöydän ympärillä. Kuvaajana Mirkku.

Kahvikeskustelua

OO, Marjamäen Arvo, ST ja Lahdenpohjan Heimo Popedan edessä. Rekisterinumero oli HS-826. Arvo eli Bänkström ei koskaan tullut kylään ilman kravattia.

Tienarin paja vielä toiminnnassa, vuosi on 1960. Tukkejakin on tehty talven aikana. Kalevi muistaa nuoruudestaan, kun pajan katto tehtiin päreestä. Nuoret oli mukana ja meidän täytyi taivuttamalla tarkistaa että syyt ovat alaspäin, ettei vesi pääse päreen väliin. Kauppilan riihen seinässä oli pärekone ja muistamme vielä sen olleen käytössäkin. Myöhemmin paja valitettavasti muutettiin poikaskanalaksi.

Tienarin paja.

Sivun alkuun